V.I.P. Gumi Kft. – non stop szervíz, új gumi, használt gumi, Budapest

gumi-logo.jpg
ADATOK
  • Cím: 1116 Budapest, Temesvár u. 19-21. (Galvani és Kondorosi út között)
  • Nyitva tartás:

Non-stop

ELÉRHETŐSÉG
  • Telefon: 06-20-619-58-71 ; 06-70-273-96-53
BEMUTATKOZÁS
gumi-kep.jpg

Cégünk 2010-ben nyitotta meg új műhelyünket több éves tapasztalattal a piacon. Cégünk egyaránt elégíti ki lakossági és közületi ügyfeleink igényeit. Raktárkészletünkben a  hivatásos gépkocsivezetők szállítási vállalkozók és személyautó tulajdonosok egyaránt megtalálhatják igényeiknek megfelelő gumiabroncsot.

Az EU határozata szerint minden 2012. november 1-je utáni típusvizsgálatú gépkocsi modellnek rendelkeznie kell abroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS). Ezért 2014. november 1-jétől egy ilyen rendszer megléte az M1 járműkategóriában (személyszállító gépkocsik, a gépjárművezető ülésén kívül legfeljebb nyolc ülőhellyel) minden új gépjárműben előírás​.Az új rendelet hátterében az a tény áll, hogy sok autóvezető túlságosan ritkán vagy soha nem ellenőrzi gépjárművén az abroncsnyomást, aminek komoly következményei lehetnek.

Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszerek figyelik a nyomást az abroncsokban, és veszélyes nyomásváltozás esetén – ha a tényleges érték eltér az előírttól – figyelmeztetnek.

A TPMS előnyei:

  • üzemanyag-megtakarítás
  • kisebb mértékű gumikopás
  • biztonságosabb utazás
  • kényelmesebb utazás a megfelelő keréknyomásnak köszönhetően

Szervizünk felkészült, TPMS rendszert használó szervizek vagyunk.

Szervizünkben bővült a szolgáltatások száma. Igényeiknek megfelelően bevezettük a klímatöltést.

Várjuk minden kedves régi és új ügyfelünket igényes szervizünkbe.  Amit kínálunk: új és újszerű személyautó kisteherautó és motorgumi abroncsokat. az általunk forgalmazott gumiabroncsok szakszerűen kerülnek tárolásra. Célunk, hogy vásárlóink igényes környezetben elérhető áron minőséget vásároljanak és visszatérő ügyfeleink legyenek.

Térkép

Kulcsszavak: non-stop gumi, gumiszerviz, új gumi, használt gumi, értékesítés, gumiszerelés, centírozás, gumi tárolás, autószállítás, felni, TPMS, klímatöltés

V.I.P. Gumi Kft. – non stop szervíz, új gumi, használt gumi, Budapest