Házigondozás, idősek gondozása

majusalogo
ADATOK
  • Cím: 1111 Budapest, Bercsényi u. 14. VI/1. (Lágymányosi u. – Karinthy u. között)
  • Nyitva tartás:

Telefonos egyeztetés alapján

ELÉRHETŐSÉG
BEMUTATKOZÁS
majusakep

A Majusa-Gondozás azzal a céllal alakult meg, hogy olyan fiatal, idős, beteg, fogyatékkal élő vagy autista ember és hozzátartozóik segítségére legyen, aki gondozásra, ápolásra szorul.
Segítséget nyújtunk a családoknak autista gyerekük iskolába vagy hazakísérésében. Ha a családtagok kikapcsolódásra vágynak vagy ügyes-bajos dolgaikat szeretnék elintézni, mi otthoni körülmények között vigyázunk gyermekükre.
Idős korban már szükség lehet arra, hogy 1-2 órára vagy hosszabb időre is szakképzett gondozó segítsen a háztartási munka ellátásában, a napi tisztálkodásban, az étkezésben, a gyógyszerek rendszeres bevételében.
Fogyatékkal élő emberek számára sokat jelent, ha segítséget kapnak a napi teendők ellátásához, ügyeik elintézéséhez.
Hirtelen jött betegség esetén nehézséget okoz a hozzátartozóknak szeretteik ellátása, hiszen nem biztos, hogy megoldható, hogy a munkahelyükről kimaradjanak.

Gondozás:

  • Napi vizit csomag
  • Szociális csomag
  • Nappali felügyelet csomag (10 óra)

Személyes találkozás keretében van lehetőség arra , hogy munkatársunk az ellátásra szoruló állapotát felmérje, pontosítsa a hozzátartozókkal milyen szolgáltatást kívánnak igénybe venni. Az ellátást kb. 2-3 nap alatt tudjuk megszervezni. Lehetőség van egyénileg meghatározott díjazásra is. Árajánlatot adunk, de tevékenységünk nem áfa köteles.

Mi vállaljuk, hogy szakembereink segítségével a legjobb ellátást nyújtjuk a rászorulóknak. Ellátási területünk Budapest egész területén.

Térkép

Kulcsszavak: házigondozás, fogyatékosok gondozása, autisták gondozása, idősek gondozása, idősek ápolása, otthonápolás, éjszakai ápolás, nappali ápolás, szakfelügyelet

Házigondozás, idősek gondozása