Regős Patika

ADATOK
  • Cím: 1118  Budapest, Regős utca 10.
  • Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 08:00 – 19:00
Szombat: 08:00 – 12:00

ELÉRHETŐSÉGEK
BEMUTATKOZÁS

Kliensoroientált patika lévén igyekszünk minden téren szem előtt tartani vásárlóink, betegeink igényeit. Alábbi szolgáltatásainkra hívnánk föl a figyelmet.

Egyrészt készletünkben a gyógyszereken túl megtalálhatóak mind a régi jól ismert, mind a legújabb recept nélküli gyógyszerkészítmények, gyógytermékek, étrendkiegészítők és vitaminok, valamint az olyan speciális, magas színvonalú kozmetikumok, mint a Vichy-termékek. Továbbá nagyra becsüljük a fitoterápia és a homeopátia eredményeit, így nem hiányozhatnak patikánkból a legnépszerűbb gyógynövények és homeopátiás szerek sem. A napi többszöri árurendelésnek köszönhetően pedig az éppen kifogyott termékeket is rövid időn (1, max. 2 nap) belül beszerezzük betegeink számára.

Másrészt gyógyszertárunk nagy hangsúlyt fektet a gyógyszerészi gondozás programjára, mely voltaképp a lakosság egészségügyi karbantartását szolgálja, beleértve a tanácsadást, valamint a legfőbb fiziológiai értékek mérését, úgy mint: vérnyomás, vércukor- és koleszterinszint. Tanácsadásunk mellett betegtájékoztató könyvek vásárlására is van lehetőség, melyek szakmailag pontos, ugyanakkor könnyedén feldolgozható nyelvezetükkel megbízható képet nyújtanak az adott betegség lehető legeredményesebb kezeléséhez.

Harmadrészt Gyöngy Patika lévén a Gyöngy Patikák láncolatának kedvezményei nálunk is érvényben vannak. Egyfelől a havonta megújuló akciók révén, másfelől pedig a törzsvásárlói program keretében, mely a törzsvásárlói kártya megigénylésével lép életbe. A kártya elkészítése nem ró költséget a vásárlóra. Vásárláskor a kártyán lévő vonalkód leolvasásával a vásárlási forintérték 1%-a kerül a kártyára pontértékben, mely pontokat az aktuálisan érvényes ajándékkatalógusban szereplő termékekre lehet beváltani.Ezentúl számos egészségpénztárral is kapcsolatban állunk, így ezt az egyre szélesebb körben elterjedt juttatás is szinte maximálisan kihasználható nálunk.

Reméljük, patikánk az Önök tetszését is elnyerte, s hamarosan betérnek hozzánk, addig is jó egészséget kívánunk.

Térkép

kulcsszavak: vércukorszint-mérés, homeopátia, könyvek, egészségpénztár, gyógynövények, Vichy-termékek, törzsvásárlói program

Regős Patika