Helen Doron Gyerek Nyelvstúdió

helendoronlogouj
ADATOK
 • Cím:

1114 Budapest, Fadrusz u. 2. /Móricz Zsigmond körtér után az első utca/

1118 Budapest, Rétköz u. 7. /Eleven Center, Szülők Háza/

1117 Budapest, Nádorliget u. 5/b /Light Wellness központ Nádorliget lakópark/

1117 Budapest Hunyadi J. u. 19. (Savoya Park)

 • Nyitva tartás: Órarend szerint, telefonos egyeztetés alapján
ELÉRHETŐSÉG
 • Telefon: 06-20-931-20-13 ; 06-20-484-03-90
BEMUTATKOZÁS
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Szeretnénk bemutatni az Helen Doron English tanulási rendszerét. Olyan természetes és sikeres tanítási módszert hozott létre, melynek során a gyerekek izgalmas, bátorító és vidám környezetben tanulnak meg angolul.

Ezt a nagy sikerű, jól bevált angoltanítási módszert a nyelvész Helen Doron fejlesztette ki, aki világszerte folyamatosan konzultál a Helen Doron tanárok csoportjaival. Erre azért van szükség, hogy meglévő anyagait rendszeresen tovább tudja fejleszteni és új anyagokat fejlesszen ki a gyerekek és tanárok igényeinek kielégítése érdekében.

A Helen Doron Early English-t több százezer kis és nagygyermek tanulja világszerte 1985 óta. A módszer játékos és nagyon hatékony. Azon az elven alapul, ahogy egy gyermek természetes körülmények között a saját anyanyelvét tanulja, azaz a szavakat, mondatokat sokszor hallja és közben sok pozitív megerősítést kap.

Összesen 15 évnyi angol nyelvtanfolyamot kínálunk a gyermekek számára:

7 évig az angol beszélt nyelvet tanítjuk kisgyermekek számára, majd 8 évig beszélni, olvasni és írni tanítjuk a nagyobbakat. A program mindent magába foglal, amire a gyermekeknek szüksége van ahhoz, hogy angolul beszéljen:

 • anyanyelvi kiejtés
 • nyelvtan
 • szókincs

Elkötelezetten arra törekszünk, hogy 3 hónapos kortól 21 éves korú gyermekek számára a legjobb angoltanítási anyagokat és módszertant tudjuk nyújtani. Tanáraink professzionálisak és munkájukhoz folyamatos képzést és tananyagot kapnak.

Szervezetünk dinamikus és az Önök szolgálatába áll. A Helen Doron English a gyermekeket világszerte szolgáló, komplett angoltanulási rendszer.

helendoronkepuj

Tanfolyamjaink:

 • Baby’s Best Start

(3-22 hónapos gyermekek számára) Baby’s Best Start kurzus a szülőknek is új módszert tanít meg, hogyan kommunikáljanak örömtelibben.

 • Fun with Flupe

Kezdő tanfolyam 2-5 éves gyerekek számára

 • Jump with Joey

5-10 éves gyerekek számára. Elsőéves tanfolyam gyerekek számára, illetve lehet a következő kurzus azok számára, akik már tanultak nálunk angolul

 • Teen English

12 éves kor fölötti gyermekeknek

 • Őszi – nyári táborokat szervezünk változó és változatos helyeken. Kérjük kövessék figyelemmel hirdetéseinket, ahol pontos felvilágosítást kaphatnak, vagy keressék a nálunk dolgozó tanárokat, akik szívesen állnak az Önök rendelkezésére.

További információért látogasson el honlapunkra, (www.gyerekangol.hu) ahol tájékozódhat árainkról, megtekintheti a videóinkat és további tippeket olvashat.

Térkép

Kulcsszavak: gyerek angol, nyelviskola, gyerek nyelviskola, gyermekfejlesztés, angol nyelv, angol, fejlesztés, oktatás, anyanyelvű tanár, angol tanfolyam, angol kurzus, nyelvvizsgára felkészítés, őszi tábor, nyári tábor

Helen Doron Gyerek Nyelvstúdió