Fatelep – Építési anyagok telephelye, fűrészáru, lambéria, OSB lapok

faportlogo
ADATOK
  • Cím: 1223 Budapest, Kékbegy u. 3. (Háros u. 151. mögött)
  • Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 08:00 – 16:00

Szombat: 08:00 – 12:00

ELÉRHETŐSÉG
BEMUTATKOZÁS
faportkep1

Felhívjuk Kedves vásárlóink figyelmét, hogy Karácsonyi Ajándékként a mai naptól ajándék árakat alkalmazunk:

  • Lambéria
  • Szegélylécek
  • Cseréplécek
  • Fűrészáruk

tekintetében 5% kedvezményt biztosítunk. Keressen fel, nézzen körül telephelyünkön!

Biztos Ön is tapasztalta már, hogy amikor fájdalom éri, vagy problémák sokasága nehezedik vállára, akkor egy séta a friss levegőn, ahol zöld koronájú fák veszik körül, elsöprik a „viharfelhőket” feje felől és megnyugszik. Ez nem véletlen, hiszen a fák elszívják a negatív gondolatainkat és pozitív energiával töltenek fel. Ez azért van, mert a fák nagy energiával, gyógyító energiával rendelkeznek. A természetben való tartózkodással sokat teszünk egészségünkért, hiszen a friss levegő, a zöld lombkoronás fás környezet jótékony hatással van az idegrendszerünkre, testünk – lelkünk felfrissülésére.

A fák gyógyító ereje gyógyír mindazoknak, akik kétségek nélkül meg tudnak nyílni előttük. Sokakat, akik ellátogattak, ellátogatnak telephelyünkre, ezen gondolatok vezérlik, a fa szeretete irányítja.
Cégünk ennek szellemében 1990-ben alakult, ma már a fakereskedelem egyik ismert szereplőjeként tevékenykedik kis és nagykereskedelmünk. Komoly szakmai tapasztalataink alapján biztosítani tudjuk a jó minőségű, válogatott alapanyagokat az építkezéséhez, asztalosipari tevékenységekhez, termékek gyártásához. Az elmúlt évek folyamán tevékenységünk tovább bővült szorosan kapcsolódó szolgáltatásokkal. Kiváló szakemberek segítenek Önöknek az elképzeléseik, igényeik kielégítésében.
Termékeink: fenyő fűrészáruk, faforgácslapok, díszlécek, hőszigetelők, hajópadló, OSB lapok, tömítőanyagok, bitumenes zsindelyek, lambéria, ck lapok, fóliák és hőszigetelő anyagok, stafnik, tető és cseréplécek, gerendák, deszkák.

faportkep2
Természetesen kiválóan felszerelt telephelyünkön mód van arra, hogy minden igényt kielégítsünk, nálunk nincs lehetetlen kérés. Szaktanácsadással segítünk megoldani a megoldhatatlant is.
Az Önök igényének teljesítését követően házhozszállítást is vállaljuk.
Kiváló beszállítói hátterünknek köszönhetően kedvező áron tudunk beszerezni szinte mindent választékunkból.
Oldalunkon bemutattuk cégünk kínálatát, szolgáltatását, választékát, melyekkel segíteni tudjuk döntéseiket. Bízzon tapasztalatunkban, mely az Önök érdekét szolgálja.
Várjuk szeretettel telephelyünkön, ahol széles raktárkészlettel, kiváló parkolási lehetőséggel várjuk.
„MINDIG KORREKT ÁRON, MINDIG KORREKT KISZOLGÁLÁSSAL!”

Térkép

Kulcsszavak: fenyő fűrészáruk, deszka, gerenda, tető, cserépléc, stafni, OSB lapok, szigetelő anyag, hajópadló, fólia, hőszigetelő anyag

Fatelep – Építési anyagok telephelye, fűrészáru, lambéria, OSB lapok