Roxane Étterem Kávézó és Panzió

roxane-logo.jpg
ADATOK
  • Cím: 1119 Budapest, Csorbai út 3/C (Andor u. után első utca a Tétényi útról kifelé)
  • Nyitva tartás:

Hétfő – Vasárnap: 12:00 – 23:00, Folyamatosan!

ELÉRHETŐSÉG
  • Telefon: 06-1-208-65-00 ; 06-20- 934-28-64
BEMUTATKOZÁS
roxanekep

Hangulatos éttermünk 50 fő befogadására alkalmas felső teremmel, tágas 50 fő részére kerthelyiséggel és teraszokkal családias különteremmel 30 fő részére várja kedves vendégeit.

Másfél évtizedes tapasztalatunk megtanítottak arra minket, hogy éttermet üzemeltetni komoly felelősség és egyben lehetőség is, amivel élni szeretnénk. Célul tűztük ki, hogy aki hozzánk betér érezze azt a baráti, már-már családias hangulatot, ami arra ösztönzi, hogy mielőbb megismételje látogatását.

A megfelelő hangulat eléréséhez segítséget nyújtanak

  • kiváló koktéljaink
  • hazai borritkaságaink
  • Manuel kávékülönlegességeink

és nem utolsó sorban európai ízvilágunk, kitűnő ételválasztékunk. Panziónk segít abban, hogy megkóstolhassa az Agárdi pálinkafőzde remekeit, vagy hogy külföldi vendégeit biztonságba tudhassa.

Falra szerelt képernyőinken figyelemmel kísérheti a jeles sporteseményeket és a Digi TV jóvoltából a Moto Gp izgalmas versenyein, Riói olimpia, Foci Európa Bajnokság valamint a Bajnokok Ligája mérkőzésein is ott lehet.

Térjen be hozzánk és mi ígérjük, hogy megszolgáljuk bizalmát.

Térkép

Kulcsszavak:  szálláshely, kerthelyiség, sportközvetítés, grillételek, osztálytalálkozó, zártkörű rendezvény, leánybúcsú, legénybúcsú, koktél, rendezvényterem, céges rendezvény, iskolai rendezvény, kávé, teázó, borkóstoló, coctail party, családi rendezvények

Roxane Étterem Kávézó és Panzió